طرز تهیه چیکن تترازینی  طریقه طبخ غذای ایتالیایی

        • طرز تهیه چیکن تترازینی؛ تجربه طبخ غذای ایتالیایی

          گاهی وقت‌ها هم باید سراغ آشپزی ملل برویم و غذای مورد علاقه خودمان را انتخاب و آن را وارد سبد غذایی‌مان کنیم. یکی از این غذاهای جذاب چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی است که مواد اصلی آن ماکارونی و مرغ است. بدون شک از این غذا لذت خواهید برد اگر ماکارونی و پاستا از غذاهای مورد علاقه‌تان باشد.

          گاهی وقت‌ها هم باید سراغ آشپزی ملل برویم و غذای مورد علاقه خودمان را انتخاب و آن را وارد سبد غذایی‌مان کنیم. یکی از این غذاهای جذاب چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی است که مواد اصلی آن ماکارونی و مرغ است. بدون شک از این غذا لذت خواهید برد اگر ماکارونی و پاستا از غذاهای مورد علاقه‌تان باشد.

          مواد لازم:

          • سینه مرغ برشته: یک عدد
          • اسپاگتی: ۲۲۵ گرم
          • مارچوبه خرد شده: ۳۴۰ گرم
          • قارچ تازه و کوچک: ۲۲۵ گرم
          • فلفل دلمه‌ای زرد یا قرمز: ۳ عدد
          • کره: دو قاشق غذاخوری
          • آرد: ¼ پیمانه
          • فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چایخوری
          • آب مرغ: ۴۱۰ گرم
          • شیر: ¾ پیمانه
          • پنیر سوئیسی رنده شده: نصف پیمانه
          • پوست‌لیمو رنده شده: یک قاشق غذاخوری
          • تست خرد شده: دو ورق نان
          • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
          • جعفری تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری

          طرز تهیه و دستور پخت:

          ۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. استخوان‌های مرغ را خارج کنید و گوشت آن را کنار بگذارید. آنها را خرد کنید تا ۳ پیمانه مرغ پخته شده به دست بیاید. در قابلمه، اسپاگتی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. یک دقیقه پیش از آبکش کردن مارچوبه‌ها را اضافه کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید. در یک تابه بزرگ، قارچ‌ها و فلفل‌های دلمه‌ای را با حرارت ملایم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید.

          ۲. سپس آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ و شیر را یک‌جا اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ شود مخلوط قارچ را به تکه‌های مرغ اضاقه کنید.

          ۳. پنیر سوئیسی و پوست لیمو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و آنها را داخل تابه پیرکس مستطیلی بریزید. در یک کاسه متوسط، خرده‌های نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی مخلوط پاستا بریزید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. در آخر، با جعفری سرو کنید.