فایل پاورپوینت کاربردهاي نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی دانلود

دانلود فایل پاورپوینت کاربردهاي نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی

پاورپوینت کاربردهاي نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی

پاورپوینت-کاربردهاي-نانو-ذرات-مغناطیسی-در-زمینه-علوم-و-صنایع-غذایی

توضیحات:
پاورپوینت کاربردهاي نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی، در 38 اسلاید.
پاورپوینت تهیه شده از مقاله کاربردهاي نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی نوشته محمد فرجی، قاسم فدوی.
امروزه علوم و فناوری نانو به عنوان یکی از مهمترین زمینه های تحقیقاتی – توسعه ای در بین علوم مدرن مطرح است. امروزه نانو ذرات مغناطیسی به دلیل ویژگی هایی مانند سطح ویژه بزرگ و جداسازی ساده با میدان مغناطیسی خارجی، کاربردهای متنوعی پیدا کرده اند. در مواد غذایی، می توان از نانو ذرات مغناطیسی برای تثبیت آنزیم ها، خالص سازی پروتئین ها و آنالیز ترکیبات مربوطه بهره برد. در این مقاله اصول کلی تولید نانو ذرات مغناطیسی و موفقیت های به دست آمده در تثبیت آنزیم ها، خالص سازی پروتئین ها، آنالیز مواد غذایی و نقش آنها در روش های آماده سازی، بررسی خواهد شد. یافته های ارائه شده در این مقاله نشان دهنده ظرفیت بالای نانو ذرات مغناطیسی در علوم و صنایع غذایی است.
شامل:
چکیده
مقدمه
کاربردها
اصول کلی تثبیت آنزیم
کارایی آنزیم‌های تثبیت شده
جدول
پایداری و استفاده مجدد
خالص سازی پروتئین
شکل: نمایش شماتیک جداسازی اختصاصی پروتئین
جدول
شکل 3 مراحل اصلاح سطح نانو ذرات لومینسانس کننده
آنالیز مواد غذایی
روش های الکتروشیمیایی
روش های آماده سازی و پیش تغلیظ نمونه
تکنیک استخراج با فاز جامد 
جدول شکل
جمع بندی و گرایش آینده
دانلود فایل

دانلود فایل پاورپوینت کاربردهاي نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی
نانو ذرات مغناطیسی, فناوری, تثبیت آنزیم‌ها,اصول کلی تثبیت آنزیم,کارایی آنزیم‌های تثبیت شده,آنالیز مواد غذایی,روش های الکتروشیمیایی,روش های آماده سازی و پیش تغلیظ نمونه,تکنیک استخراج با فاز جامد ,دانلود پاورپوینت
دانلود پروژه تحقیق جزوه مقاله کتاب پاورپوینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *