امروز قصد یکی از بهترین و خلاقانه ترین قالب های وردپرس را داریم ،نام این محصول ،قالب یونیک می باشد،این قالب وردپرس در دسته قالب های چند منظوره قرار دارد،قالب Unik یک قالب مدرن و زیبا می باشد که می تواند تجربه ایی بسیار عالی در طراحی یک وب سایت را برای شما فراهم نماید.
شما با استفاده از این قالب می توانید هر وب سایتی که و هر زمینه ای که دوست دارید طراحی نمایید و در اختیار کاربرانتان قرار دهید ، پوسته Unik دارای امکانات بسیار زیادی می باشد از جمله این امکانات می توان به ریسپانسیو و واکنش گرایی ،قابلیت چند زبانه شدن،سئو قدرتمند ،طراحی اصولی و دیگر موارد نیز اشاره نمود ، برای آشنایی بیشتر با قالب فارسی یونیک با ما همراه باشید.

دارای پنل تنظیمات پیشرفته و فارسی
یکی از امکانات قالب Unik پنل تنظیمات پیشرفته و فارسی می باشد،کار با این پنل بسیار ساده است و شما به راحتی می توانید تنظیمات وب سایت خود را بدون هیچ گونه سر در گمی و بهم ریختگی وب سایت انجام دهید. اگر مشکلی هم در این بخش داشتید می توانید در قسمت تیکت ها ارسال فرمایید.
دارای چند زبانه شدن
از دیگر امکانات پوسته وردپرس یونیک، قابلیت چند زبانه شدن این قالب وردپرس چند منظوره می باشد ،شما با استفاده از افزونه wpml می توانید حالت چند زبانه شدن را به وب سایت خود اضافه نمایید.
سئو و سرعت بهینه
وبسایت شما با استفاده از این قالب با سرعت بسیار بالایی لود می شود، توجه داشته باشید زمانی که قالب شما دارای سئو قدرتمند و حرفه ای باشد وب سایت شما در لیست اول جستجو ها قرار می گیرد ،حالا فکر کنید در هر ثانیه چه تعداد جسجو مرتبط با محتوا یا سرویسی که در وب سایت خود ارائه می دهید انجام می شود و اگر وب سایت شما در سطر اول جستجوها قرار بگیرد این یعنی چقدر رتبه سایت شما صعود کرد است و بالا بودن رتبه سایت تاثیر بسزایی در پیشرفت و ارتقای آن دارد
.مطلب پیشنهادی :قالب Amax | قالب وردپرس چندمنظوره خلاقانه (رایگان!)
دارای طراحی بسیار زیبا
قالب یونیک طراحی بسیار زیبایی دارد که توجه هر کاربر را به خود جلب می کند. این قالب با طرحی بسیار حرفه ای و همچنین خلاقانه توسط تیم مجرب PremiumLayers طراحی شده است، چون امروزه زیبایی ظاهر سایت در وحله اول بسیار اهمیت دارد و کاربری که وارد سایت می شود اول از همه انتظار دارد که با یک ظاهر زیبا و ساده روبرو شود تا نیاز های خود را برطرف نماید.
دارای بسته نصبی آسان
پوسته Unik دارای بسته نصبی آسان و فارسی است و به راحتی می توانید نصب قالب را با چند کلیک ساده انجام دهید و پوسته این مشابه دمو داشته باشید. در ساخت بسته نصبی از افزونه Duplicator استفاده شده است. اگر نمی دانید که چطور باید بسته نصبی را نصب کنید به مقاله ( آموزش نصب بسته نصبی قالب وردپرس یا Quickstart + ویدئوی آموزشی گام به گام ) رجوع کنید.
ویژگی های اصلی قالب یونیک Unik :
- دارای سفارشی سازی زنده
- سازگاری یا افزونه WPML (وردپرس چند زبانه) (جدید)
- کاملا فارسی و راستچین شده
- طرح بندی کامل صفحه (جدید)
- کدهای کوتاه کاربرپسند
- پنل مدیریت قدرتمند و فارسی سازی شده
- کاملا واکنشگرا
- بسیاری از گزینه های فردی برای هر صفحه
- HTML5 / CSS3 با انیمیشن های جدید و حرفه ای
- دارای بسته نصبی آسان
- اسلایدر نامحدود
- رنگ نامحدود و فلت
- سایدبارهای نامحدود
- پنل مدیریت فوق العاده انعطاف پذیر
- کتابچه راهنما
- به روز رسانی اعلان ها
- بروزرسانی و پشتیبانی رایگان
- ترجمه آماده (فایل های .po / .mo شامل)
- نمایشگر ۵ دقیقه ای برای تنظیم موضوع به عنوان نمایش داده شده در نسخه ی نمایشی
- بیش از ۳۰۰ آیکون (Font Awesome)
- بیش از ۵۰۰ فونت (فونت گوگل)
- ۵ ابزارک سفارشی
- تغییرات برگه ی صفحه (متن استاتیک تبلیغی، متن تبلیغاتی کشویی، تصویر برجسته)
- فرم تماس با ما
مطلب پیشنهادی :قالب Banda | قالب وردپرس سایت موزیک (رایگان)
همانگونه که با امکانات قالب فارسی Unik آشنا شدید متوجه شدید شما با این قالب چند منظوره و حرفه ای می توانید وب سایت های مختلفی را طراحی کنید ،از اینکه با ما همراه بودید از شما کاربران عزیز کمال تشکر و قدردانی را داریم.
آموزش نصب بسته نصبی قالب وردپرس
منظور از بسته نصبی قالب وردپرس چیه؟
وقتی شما قالب های پریمیوم یا پولی وردپرس دریافت می کنید یک دمو از قالب رو داخل سایت مشاهده می کنید که سایت سازنده یا ترجمه کننده این دمو ها را طراحی کرده اند و شما می توانید پیشنمایشی از قالب موردنظر را ببینید و اگر باب میل شما باشد قالب رو خریداری می کنید.
وقتی شما قالب را خریداری کردید و بخواهید که قالب رو عین دمو یا پیشنمایشی که مشاهده کردید نصب کنید باید بسته نصبی قالب رو نصب کنید. منظور از بسته نصبی این است یک بسته ای تهیه شده است که تمامی تنظیمات وردپرس، تنظیمات قالب، برگه های ایجاد شده، نوشته های ایجاد شده، محصولات، افزونه های نصب شده و … در بسته نصبی تعبیه شده است و شما با آموزش نصب بسته نصبی به تمامی تنظیمات دسترسی خواهید داشت و قالبی عین دمو برای شما نصب می شود.
آموزش نصب بسته نصبی قالب وردپرس
آموزش نصب بسته نصبی در سی پنل (Cpanel)
برای نصب بسته نصبی قالب وردپرس باید مراحل زیر رو دنبال کنید تا نصبی بی نقص و بدون مشکل داشته باشید :
۱ – بعد از اینکه بسته نصبی قالب وردرس را که از پنل کاربری خود اینجا دانلود کردید شامل یک فایل zip هست که نام فایل zip به ساختار زیر نام گذاری شده است :
quickstart.zip- نام قالب

یعنی اول نام قالب به انگلیسی بعد علامت “دش یا خط تیره” و سپس کلمه quickstart.zip قرار داده شده است. به طور مثال در این آموزش نام بسته نصبی ما enfold-quickstart.zip است.
مقاله پیشنهادی : نصب و بروزرسانی افزونه وردپرس
۲ – سپس فایل enfold-quickstart.zip را در cpanel در فولدر مورد نظر آپلود نمایید .
نکته : اگر می خواهید قالب را بر روی دامنه اصلی نصب کنید، فایل بسته نصبی قالب را در مسیر public_html آپلود نمایید و اگر هم می خواهید در فولدر یا پوشه های دیگر نصب کنید داخل فولدر مورد نظر آپلود نمایید.
۳ – ما می خواهیم که قالب موردنظر بر روی مسیر public_html/demo/enfold1 نصب شود، پس باید enfold-quickstart.zip را در این مسیر آپلود نماییم.
مطلب پیشنهادی :افزونه Ninja Forms: بهترین افزونه طراحی فرم های چندمنظوره در وردپرس + آموزش کامل

۴ – در این مرحله باید فایل zip را از حالت فشرده خارج نماییم، برای این کار بروی فایل zip کلیک راست نمایید و گزینه Extract رو انتخاب کنید. و در صفحه باز شده بر روی دکمه Extract File کلیک کنید.

۵ – در صفحه باز شده بر روی دکمه Close کلیک کنید تا به مسیر قالب برگردید. در اینجا یک بار صفحه را Reload یا رفرش کنید تا فایل های استخراج شده نمایان شوند.
در مسیر قالب شما باید ۳ تا فایل داشته باشید، پکیج بسته نصبی، فایل Installer.php، فایل آرشیو بسته نصبی

۶ – در مسیر قالب فایل پکیج بسته نصبی ( enfold-quickstart.zip) را حذف کنید تا ۲ عدد فایل در مسیر قالب وجود داشته باشند.
۷ – در این مرحله باید یک دیتابیس (پایگاه داده) برای قالب ایجاد کنیم، برای این کار به صفحه اصلی Cpanel بروید و در بخش DATABASES برو روی “MySQL® Database Wizard” کلیک کنید.

۸ – در مرحله بعدی باید یک نام برای دیتابیس انتخاب کنید که ما در اینجا نام enfold1 را انتخاب کردیم.

۹ – در این مرحله باید یک دسترسی برای دیتابیس بسازیم.

- قسمت Username : باید در این قسمت یک نام کاربری برای دسترسی به دیتابیس انتخاب کنید (در اینجا نام کاربری enfoldq را انتخاب کردیم).
- قسمت Password : در این قسمت باید یک پسورد برای دسترسی به دیتابیس انتخاب کنید.
- قسمت Password Again : در این قسمت باید پسورد انتخاب شده را تکرار کنید. (توجه داشته باشید که به این اطلاعات در مراحل بعدی نیاز خواهیم داشت واین اطلاعات را جایی یادداشت نمایید.)
- و در مرحله آخر بر روی دکمه ” Create User ” کلیک کنید.

۱۰ – بعد از اینکه مراحل بالا رو درست رفته باشید با صفحه ای مانند تصویر زیر مواجه می شوید. در این صفحه تیک گزینه “ALL PRIVILEGES” را بگذارید و مانند تصویر بر روی دکمه “Next Step” کلیک کنید.
خب، کار ساخت دیتابیس ما تموم شد فقط باید اطلاعات دیتابیس رو به یاد داشته باشیم تا در مرحله بعدی این اطلاعات را وارد کنیم.
۱۱ – در این مرحله باید فایل installer.php را فراخوانی بکنیم، برای این کار در مرور خود به مسیر قالب بروید و فایل installer.php را فواخوانی کنید.مانند تصویر زیر :

۱۲ – اگر فایل را درست فراخوانی کرده باشید با صفحه ای مانند صفحه زیر روبرو می شوید که اطلاعات بسته نصبی را نشان می دهد
.مطلب پیشنهادی :نمایش محبوب ترین دیدگاه ها در وردپرس با افزونه Top Commentators Widget

۱۳ – در این مرحله تیک گزینه ” I have read and accept all terms & notices (required to continue)” را بگذارید و بر روی دکمه “Next” کلیک کنید.

۱۴ – در این مرحله با صفحه ای روبرو می شوید که باید اطلاعات دیتابیس را وارد کنید.
۱۵ – در تصویر بالا باید اطلاعات دیتابیس را وارد کنید به شرح زیر :
- Database : نام دیتابیس
- User : نام کاربری دیتابیس
- Password : رمز عبور دیتابیس
در آخر هم باید بر روی دکمه “Test Database” کلیک کنید تا اتصال دیتابیس آزمایش شود.

۱۶ – اگر با صفحه ای مانند تصویر بالا مواجه شدید که دیتابیس تایید شده است مراحل را به درستی پیش رفتید. بعد از اینکه دیتابیس شما تایید شد برای ادامه روی دکمه “Next” کلیک کنید و در صفحه باز شده بر روی دکمه “Yes” کلیک کنید.

۱۷ – خب تا اینجا قالب با بسته نصبی، نصب شده و در این مرحله باید جداول دیتابیس رو آپدیت کنیم. برای این کار بر روی دکمه “Options” کلیک کنید :

- Username : نام کاربری ورود به وردپرس
- Password : رمز عبور ورود به وردپرس
۱۸ – بعد از اینکه اطلاعات حساب کاربری جدید را وارد کردید بر روی دکمه ” Next ” کلیک کنید.

۱۹ – خب! نصب تمام شد باید بر روی دکمه ” Admin Login ” کلیک کنید تا وارد صفحه ورود به مدیریت وردپرس شوید.
۲۰ – در مرحله آخر هم باید اطلاعات حساب کاربری که در مرحله 17 وارد کردید را اینجا وارد کنید و بر روی دکمه “ورود” کلیک کنید.
حالا می توانید یک قالبی عین دمو داشته باشید.
فیلم آموزش نصب بسته نصبی قالب وردپرس در سی پنل (Cpanel)
نصب در لوکال هاست (Localhost)
برای آموزش نصب بسته نصبی در لوکال هاست (Localhost)، باید مراحل زیر رو دنبال کنید تا نصبی بی نقص و بدون مشکل داشته باشید :
نکته : برای نصب بسته نصبی قالب وردپرس باید از یک نرم افزار Localhost استفاده کنید که پیشنهاد می شود از نرم افزار Wamp استفاده کنید. این نرم افزار رایگان است و می توانید از سایت رسمی خود نرم افزار در زیر دانلود نمایید.
۱ – در اولین مرحله همانند نصب در cpanel باید فایل زیپ قالب وردپرس رو دانلود کنید. می توانید به مرحله اول (نصب در cpanel) در بالا مراجعه کنید. نام بسته نصبی همانند “quickstart.zip- نام قالب ” می باشد.
مطلب پیشنهادی :نحوه افزودن جستجوی گوگل به وردپرس
۲ – سپس فایل enfold-quickstart.zip را مسیری که می خواهید قالب نصب شود کپی کنید :
C:\wamp64\www
در اینجا ما قالب را در پوشه ای به نام enfold کپی می کنیم که مسیری شبیه مسیر زیر می شود :
C:\wamp64\www\enfold
۳ – بعد از اینکه پکیج بسته نصبی قالب وردپرس را کپی کردید، روی فایل zip کلیک راست کنید و گزینه “Extract Here” را بزنید تا فایل zip استخراج شود.

۴ – بعد از اینکه فالب را از حالت فشرده خارج کردید باید ۳ تا فایل در مسیر نصب قالب وجود داشته باشد،، پکیج بسته نصبی، فایل Installer.php، فایل آرشیو بسته نصبی

۵ – در مسیر قالب فایل پکیج بسته نصبی ( enfold-quickstart.zip) را حذف کنید تا ۲ عدد فایل در مسیر قالب وجود داشته باشند.
۶ – در این مرحله باید یک دیتابیس برای نصب قالب ایجاد کنید. برای این کار به مسیر زیر در مرورگر خود بروید :

۷ – در این صفحه باید اطلاعات ورود به مدیریت دیتابیس شوید. در اکثر نرم افزارهای Localhost نام کاربری و رمز عبور به شرح زیر است :
Username : root
خالی : Password
سپس بر روی دکمه “Go” کلیک کنید. تا با صفحه زیر مواجه شوید :

۸ – در این مرحله باید یک نام برای دیتابیس انتخاب کنید و در قسمت Database Name وارد کنید : (ما در اینجا نام enfold1 را انتخاب می کنیم).
خب تا اینجا ما دیتابیس را ساختیم و باید بریم سراغ نصب بسته نصبی قالب.
۹ – در این مرحله باید فایل installer.php را فراخوانی بکنیم، برای این کار در مرور خود به مسیر قالب بروید و فایل installer.php را فواخوانی کنید.مانند تصویر زیر :

۱۰ – ادامه آموزش باید از مرحله “۱۲” (آموزش نصب بسته نصبی قالب وردپرس در سی پنل (Cpanel)) پیش بروید.
نکته : فقط در مرحله ۱۵ باید اطلاعات دیتابیس را به صورت زیر وارد :
User : root
خالی : Password
خب امیدوارم توانسته باشید که بسته نصبی قالب رو به درستی نصب کره باشید. اگر هم نتوانستید با مراحل بالا بسته نصبی را نصب کنید می توانید از فیلم آموزشی زیر بهره گیرید.TAGGEDدانلود آموزش قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسدانلود قالبدانلود قالب خبری وردپرسدانلود قالب رایگان وردپرسدانلود قالب شرکتی رایگاندانلود قالب شرکتی وردپرسدانلود قالب فروشگاهیدانلود قالب فروشگاهی وردپرسدانلود قالب موزیک وردپرسقالب وب سایت