پاورپوینت پرورش شترمرغ

پاورپوینت پرورش شترمرغ

تولید گوشت مرغ در مقایسه با گاو حدود ۴ برابر می باشد. دوره حاملگی و زایش گاو حدود ۹ ماه می باشد در صورتی که دوره هچ تخم شتر مرغ ۴۲ روز می باشد. یک گاو در طول ۱سال یک رأس گوساله تولید می کند در حالی که شتر مرغ توانایی تولید ۴۰ عدد جوجه را دارد.استحکام چرم شتر مرغ سه برابر چرم گاو می باشد. 
مقدار پروتئین گوشت گاو و  شتر مرغ تفاوت چندانی نداشته اما میزان کلسترول موجود در گوشت گاو ۲ برابر گوشت شتر مرغ می باشد. طعم گوشت شتر مرغ شبیه گوشت گاو می باشد. هر پنج شتر مرغ به اندازه یک گوساله پرواری گوشت تولید می کند .

 

» فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • تاریخچه پرورش شترمرغ
  • پرورش شتر مرغ و جنبه های اقتصادی آن
  • تغذیه شتر مرغ
  • مقایسه شتر مرغ و گاو
  • عوامل موثر در بالا بردن باروری شتر مرغ 
  • نسبت نرو ماده
  • روش جفت یابی و جفت گیری
  • سن پرنده های مولد
  • عوامل ژنتیکی(وراثت)
  • تغذیه
  • سلامت
  • باردار کردن یا تلقیح مصنوعی ۱۵ (Al)
  • عوامل محیطی
  • محوطه  جفت گیری
  • جمع آوری و نگهداری تخم
  • منابع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *